Win-win
för alla!

Möt några ledande teknik-och industriföretag för att se vilka fantastiska möjligheter det finns i Eskilstuna till riktigt spännande och utvecklande jobb.

Företagen finns i skolan. Elever och lärare finns ute på företagen.

Vilken värld kommer vi att leva i imorgon?

Vilken värld kommer vi att leva i imorgon?

Allt beror på de val vi gör idag. Det är därför vi på Volvo Construction Equipment passionerat arbetar för att skapa ett välmående och hållbart samhälle med minskat klimatavtryck. Vi leder vägen med industrins bredaste utbud av elektriska maskiner, tjänster som gör att våra kunder kan få ut mer och innovationer som förändrar vårt sätt att arbeta.

Läs mer om Volvo CE

En öppnare och säkrare värld.

En öppnare och säkrare värld.

Varje dag hjälper vi miljarder människor att med lätthet röra sig genom en säkrare, mer öppen värld. Om du någon gång har gått igenom en automatisk dörr, bott på hotell eller gått igenom passkontrollen har du förmodligen använt någon av våra produkter eller tjänster. Vi på Assa Abloy välkomnar dig som gått Industriteknik liksom dig som gått Teknikprogrammet eller fortsatt på högskola.

Läs mer om Assa Abloy

Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människor och vår planet.

Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människor och vår planet.

Arbetsplatsen är mångsidig och inkluderande och bygger på omtanke och möjlighet att påverka. Vi på Alfa Laval  bygger broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets största utmaningar, så det vi gör på jobbet gör skillnad. Vi gör världen lite bättre. Varje dag. Våra produkter används exempelvis för livsmedels-och vaccinframställning, vattenrening, energieffektivisering och system för förnybara energikällor.

Läs mer om Alfa Laval

Vi laddar framtiden med ny energi!

Vi laddar framtiden med ny energi!

Vi på Senior laddar framtiden med ny energi! EU ska vara klimatneutralt år 2050. Europas elektrifiering är helt avgörande för att nå det målet. Vi är, som en av världens främsta tillverkare av separatorfilm, en del av det målet. Tillsammans med våra kunder, skapar vi en fossilfri framtid. Vad är det då vi gör? Jo, vi gör en separatorfilm som är en nyckelkomponent i hållbara och driftsäkra litiumbatterier.

Läs mer om Senior

När din vardag flyter på!

När din vardag flyter på!

När du är törstig fyller du glaset med rent vatten. När det blir mörkt tänder du lampan med ett knapptryck. När du är uppkopplad under tågresan kan du lugnt surfa vidare. Din vardag innehåller många delar som vi tar för givet. Saker som bara ska fungera. Industriella nätverksswitchar och routrar från Westermo gör kommunikationen mellan dessa system möjlig. Vår teknologi hjälper till att säkerställa att du får rent vatten i din kran, att elektricitet når din lampa och att du kan surfa via tågets WiFi.

Läs mer om Westermo

”If at first you don’t succeed, try, try again”

– W E Hickson